Homologacions

Millorem la qualitat a través de la nostra política de millora contínua, tant de l’àrea comercial com de la industrial. Tots els nostres col·laboradors estan implicats i compromesos amb la nostra organització. L’aplicació de les normes ISO 9001 i la seva certificació per part de SGS garanteixen la qualitat i el control en tot el procés de producció fins al subministrament als nostres clients.

Som el primer fabricant espanyol certificat per SKIDATA, un dels principals proveïdors mundials de solucions per al control d’accés; i el primer fabricant espanyol homologat per PARKEON, empresa líder en el sector del parquímetre i maquinària per al control  d’accés en el transport.

Estem acreditats per la Generalitat de Catalunya i el Gremi d’Indústries Gràfiques amb el certificat oficial de  bones pràctiques mediambientals.

Un altra mostra que IFB es preocupa pel mediambient, és la certificació FSC®. El segell FSC certifica tota la cadena de custòdia del paper, és a dir, els processos de la indústria productora de la matèria primera, els de la indústria gràfica o manipuladora i els de distribució, a més d’un rigorós control de la traçabilitat de la matèria primera.

 

ISO 9001 FSC Certificat - Chain of Custody Buenas prácticas medioambientales    
   
Skidata        
Skidata Skidata Skidata Skidata  
Parkeon   Ibersegur    
   
Arsenal Testhouse Docuplus Protrans    
Docuplus    

Compromís, responsabilitat i coherència